Endo-coaching

Fájt, görcsölt a hasad és elmentél orvoshoz, aki megállapította, hogy endomentriózisod van. Álltál előtte és már a fejedben kavarogtak a gondolatok?

  • Most hogyan tovább?
  • Mi lesz most velem?
  • Mi kell hozzá, hogy elmúljon?
  • Miért alakult ki nálam?
  • Miért pont én? Miért pont velem fordul elő?

Sok esetben nincs tudományos válasz a miértekre, ezért kiemelkedően fontosnak tartom  a lelki tényezők feltárását egy ilyen helyzetben. Az emberek EGÉSZségét a test, a lélek, és a szellem hármasa adja meg. Ezért szükséges, hogy ne csak a test egészségével, betegségével foglalkozzunk, hanem törekedjünk az egyensúlyra, harmóniára mind a három területen. A lélek egyensúlyának megteremtésével a testünk is gyógyul, ez az amiben én segíteni tudok Neked. 

Az endo-coaching javítja az érintett nők életminőségét, különösen a pszicho-érzelmi szinten, valamint a fájdalom, a gyulladás kezelésében. A coaching során megtanulhatod, hogyan vedd át az irányítást a tested felett a lélek és szellem szintjén. Az egység elérését személyre szabott beszélgetések sorozatával és különféle technikák alkalmazásával érheted el. Ha gondolataidat képes vagy pozitív irányba terelni, akkor megváltozik az egész életed, hiszen a problémákra is másképp fogsz tekinteni.

Ez sokszor nem könnyű, ez egy nehéz, rögös út, akár fájó felismerések sorozatata. Ez egy kemény munka, amit senki nem tud helyetted megtenni, de én segítek Neked ezen az úton végighaladni, hogy az út vége akár a teljes gyógyuláshoz vezethessen. 

Az "Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány önkénteseként támogatom az alapítvány munkáját, mert fontosnak tartom, hogy az endometriózissal kapcsolatos információk minél több nőhöz elérjenek és egyre több nő válassza az orvosi segítség mellett a lelki segítséggyújtást és életmódváltást.

Segítek elindulni, a Te saját utadon! 

www.noiegeszsegert.hu

www.endometriozismagyarorszag.blog.huNe feledd, hogy az endo-coaching és az endometriózis naturopátiás támogatása a szokásos orvosi és sebészeti kezelések mellett történik és nem helyettesíti őket!